Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU OCH BILEN KÖRT I DIKET

OCH NÅGON STANNAR FÖR ATT HJÄLPA

DIG OCH BILEN UPP PÅ VÄGEN IGEN,


KOLLA FÖRST SÅ DET INTE ÄR EN

SD:ARE, OM DU SJÄLV ÄR AV

EN ANNAN MENING ÄN

DEM: DET VORE JU

FEL ATT FÅ

HJÄLP


AV EN SÅDAN. JA, DIREKT FULT:

DET ÄR JU BÄTTRE DÅ, ATT

STÅ KVAR I DIKET! TILLS

NÅGON ANNAN

KOMMER.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger
Publicerad 2015-10-14 15:25



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Typisk SD-offer-tyck synd om retorik. Stackars Sverigevänner som tvingas bo i ett land där 87 % verkar vara landsförrädare

eller Hur Sven


2015-10-14

  Onomatoprofet VIP
En SDare skulle aldrig stanna så det är ingen risk
2015-10-14

    ej medlem längre
ingen kommentar
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld