Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUTIN ÄR AGGRESSIV!

SÄGER NATO-REPRESENTANTER, SEDAN DE FÖRST

FLYTTAT FRAM SINA POSITIONER MOT

RYSKA GRÄNSEN.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 92 gånger
Publicerad 2015-10-14 15:28



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
du och några till här
som äääälskar demokrati och åsiktsfriheten kan flytta till Stalingrad och sprida kärlek, vänd andra kinden mot och för guds skull se upp för svenska U- båtar och flygplan!
2015-10-14

    Lars Gullberg



CCCP


2015-10-14

    ej medlem längre
inte poesi
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld