Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlängtad

Mellan ljuden från min egen puls
Mellan ljuden från magens verkstad och vibrationerna från mitt skratt
Inne i värmen, i en egen luftballong finns du.
Lägger pappa örat mot din rygg så hörs ditt hjärtslag.
Ett starkt hjärta men en taktfull ton, likt en basgitarrs mullrande stämma.

Jag skyddar ditt hjärta och din kropp.
Snart är du redo.
Snart är du stark nog!

V når varandra genom rytmiska toner.
Vi har aldrig träffats men du är mitt allra dyrbaraste.
Du förtrollar min värld med dina sparkar och med ditt lilla hjärtas enorma kraft.
Du är efterlängtad!




Prosa av FruSand
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-14 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FruSand