Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄTT SKALL VARA RÄTT!

HELST.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 143 gånger
Publicerad 2015-10-14 21:03



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Bakom en Sköld ser man varken fel eller rätt
2015-10-14

  Onomatoprofet VIP
helstare än helst! men då blir det fel...
2015-10-14

  Gunnar Hilén VIP
fenomenalt
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld