Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIBELNS JESUS KRISTUS

KATOLICISMENS JESUS

ÄR INTE BIBELNS

JESUS.


JESUS PRESENTERADE SIG

SOM "MÄNNISKOSONEN",


MEDAN KATOLICISMENS

JESUSGESTALT ÄR

GUDINNESONEN.


BIBELNS JESUS KRISTUS

"KOM ENLIGT

SKRIFTERNA, DOG ENLIGT

SKRIFTERNA OCH

UPPSTOD, ENLIGT

SKRIFTERNA".


HAN VAR MED ANDRA ORD

SON ÅT EN MÄNNISKA,

MARIA.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 78 gånger
Publicerad 2015-10-14 21:28



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Jösses! Hur många Jesus finns det alltså? Jesus Christ! Jesus Jesus är inte Jesus Jesus eftersom Jesus Jesus är Jesus Jesus.
rätt ska va rätt.
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld