Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIBELNS JESUS KRISTUS II

Guds Ord: "Men när tiden var fullbordad, sände
Gud sin Son, född av kvinna och ställd under lagen,
för att han skulle friköpa dem som stod under lagen".

BIBELNS JESUS ÄR

FÖDD AV EN KVINNA,

MEDAN KATOLICISMENS

JESUS ÄR FÖDD AV

EN GUDINNA,

KONSTRUERAD AV

PÅVEÄMBETET.


VILL DU TILL HIMLEN

MÅSTE DU FÖLJA

BIBELNS JESUS KRISTUS:

HAN FINNS DÄR OCH

KÄNNER IGEN, INFÖR

SIN FADER OCH HANS

ÄNGLAR, DEN SOM

FÖLJER HONOM

HÄR.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 82 gånger
Publicerad 2015-10-14 21:31



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Därför att allt som är rätt hos sköld är fel.
2015-10-14

  Onomatoprofet VIP
Sunni muslimers Muhammed är inte shia
muslimers Muhammed och Buddha från Tibet är lite buddhigare än Buddha från Vietnam. Moses från bibeln är inte Moses från bibeln, SO WHAT?

fel ska va fel. vad är det för fel med det?
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld