Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Nyktra Jag (Dipsomani)

sanningen stirrar mig
djupt in i ögonen
solen säger mig

(medan hon hugger mig i ögat)

"resten av dina dagar
kommer vara såhär
ditt meningslösa kräk"

jag är full oftare
än vad jag är nykter
min far skriker
igen

"det kan inte fortsätta så här"

jag har balanserat
på den vassa eggen
så länge
att mina fötter
har vant sig
vid smärtan

jag gömmer
mig i botten
av flaskan

sparar alltid en slatt
åt mitt alter ego
så mitt nyktra jag
har nåt att dricka

& när jag spelar poker
får jag aldrig
min hjärterdam
jag blir endast

knäckt





Fri vers av rimbaudesque
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-16 05:32



Bookmark and Share


  Engel
Så rusligt!
2019-11-20
  > Nästa text
< Föregående

rimbaudesque
rimbaudesque