Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDENS KRAFT OCH MÄNSKLIG HJÄLPVERKSAMHET

MÄNSKLIGA SAMFUNDSORGANISATIONER

KAN SKICKA HJÄLPPAKET, MEN INTE

VARA KANALER FÖR ANDENS ELD:


FÖR DEN ELDEN, ÄR DE - MÄNNISKOKRAFT -

MER ETT HINDER, ÄN EN

TILLGÅNG!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 82 gånger
Publicerad 2015-10-16 09:20



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
har inte du fått nåt paket än? Uffe skickade personligen en tidig julklapp till dig, en tändare att tända andens eld och ett studiebesök till skt peters kyrka i Rom.
säg till om du får förhinder!

2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld