Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUS I MÖRKRET

MIN FRUS MOR HADE

SITT ANSIKTE

VÄNT MOT

RÄTTFÄRDIGHETENS SOL,

JESUS KRISTUS,


I STÄLLET FÖR ATT

UTFORSKA MÖRKRET

OCH HON VERKADE

MÅ BRA AV DET:


HON VAR ETT ÅTERSKEN

AV DET, PÅ JORDEN:


LJUS I MÖRKRET,

MED ANDRA

ORD.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-16 13:46



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Och hur många gör inte Sven narr av
Jo precis oss alla som inte delar hans uppfattning han beskriver i stort sett alla oss som förtappade och förlorade, oss vanliga människor på ett mycket fulare sett dessutom mare
2015-10-16

  Onomatoprofet VIP
Och dottern till min svärmors bror tittade upp mot himlen och sa: Jösses vd ljust det é
2015-10-16

  mare VIP
Fin text!
Tråkigt att vissa
här ständigt
ska angripa
det du skriver
de gör narr
på ett mycket fult
och elakt sätt
de gör bara bort sig
märks vilka typer
de är, vilka hjärtan
de bär..





2015-10-16

    ej medlem längre
Och du då?
Var någonstans var ditt?
Det är just den här typen av texter, som
förbryllar! Man skriver i tredje part
och utelämnar något viktigt.
Och rättfärdigheten?
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld