Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku som kom vid besök ute idag


Höstdag

När dimman lättat
från blå hösthimmel
Sommarsolskänsla

Och vårlöken
i rabatterna får
lång vintervila
151017




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-17 14:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas! :)
2015-10-19

  Nannie
nice
2015-10-17

    ej medlem längre
Fint!
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo