Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viagrat tillstånd au naturell

Acne, finnar, blemmor
Körtlar kör högoktanigt pojkmänniskan
som vaknar i kristillstånd
Klet på lakanen

Pervers blängtantillvaro i skolkorridorerna
Övertrackaserad längtan
Tjejer, flickor, gussar

Och Hon

Han:
Pinig, bortgjord tillgjort tillintetgjord
Högröd, skämmig, fel

Livet:
Ständiga premiärer, alltid debutant
Var möte
med Henne
Hennes kompisar
De Andra, annorlunda
grymt fett sjukt annorlunda
Mogna, irriterade, farliga
Tvärtommotsatser med
underbara tillsatser

Hemligställen med krångliga Passkontroller

Ord som den går av av:
bara
Bröst
Rumpa
BH
Trosa
Lår
Sköte
Mus
Naken

Automatiska satser

Och livets mening:
Få omkull
Komma till
Samlag
Älskog
Liggamed


Egna rollen:
Vara mogen
Knyta band men inte
an
Stå stånd stake
Veta huråvar
Mörka rösten, inte målbrottaset
Få på den - kondomen
Få in den - lemmen, kuken, pitten
Göra rätt, hålla på länge
Hur länge?
Inte göra barn, bli
kär men inte nördigt förmycket
Vara cool mitt i all hetta

Och allt, eller inget, med Henne

Hon han inte kan få

AldrigOmöjligt

Men kanske ändå
nu på lördag
på festen














Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 07:32



Bookmark and Share


  Respons VIP
Du skildrar sexlivets labyrinter så att de känns igen!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP