Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Dårarna säger i sina hjärtan: Det finns ingen Gud".


I BIBELN, GUDS ORD, STÅR DET SKRIVET

om dåren teg, skulle också

han aktas för vis,


för öppnar han

sin mun


vet alla vem han är:

en dåre.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 09:40



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Gud är någonting vissa tar till sej för att ställa sej över andra och tro att de har svaret
2015-10-19

  sjungman
Det finns ingen gud, tycker jag.
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld