Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG HÄVDAR ATT EN HUNDKOJA KOMMIT TILL AV INGENTING

blir jag förmodligen ansedd

som en korkskalle,


men hävdar jag samma sak

om Skapelsen


kallas det för

vishet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 83 gånger
Publicerad 2015-10-19 11:20



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Who let the dogs out? Grrrrrrr
2015-10-19

    ej medlem längre
inte poesi
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld