Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 13:16-18


VILDDJURET OCH DESS MÄRKE I BIBELN

DE SOM INTE RÄKNAR MED

ATT VILDDJURETS MÄRKE,

HANDLAR OM ATT UTE-

STÄNGAS FRÅN DEN

LIVSNÖDVÄNDIGA

HANDELN,


TROR INTE PÅ DET SOM

DE REDAN NU KAN

SE OCH TA PÅ.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 98 gånger
Publicerad 2015-10-19 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte poesi
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld