Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOSEFS SYNER

Josef såg några enkla bilder,

hur solen och månen och

elva stjärnor bugade

sig för honom


och kärvar som gjorde

samma sak, bugade

sig för hans:


bilder som blev av stor betydelse,

för hela världen: för

alla jordens

folk!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-20 12:59



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Att döma av edra syner lär de vara av det osynliga slaget.
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld