Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får Vad Jag Behöver

Sparkar upp dörren
slutbankat nu
inga fler knackningar
och väntande
inget mer önskande
aldrig mer be livet ge mig vad jag vill ha
jag vill få vad jag behöver
och ge när jag har kvar
och porten står öppen
och därinne skiner ljuset av samma värld som här
och Himmelriket är ett liv på Jorden
liksom Helvetet
och allt som sker
någonstans
är verkligt överallt
i Himmel såsom i Helvete
hos andarna i andevärlden
hos änglarna och Gudarna
inuti ditt huvud
i din fantasi
framför dina ögon
existerande i alla verkligheter
överallt
alltid
framför dörren
och bakom den.




Fri vers av Kapitel 2
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-20 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kapitel 2
Kapitel 2