Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm?

Du kom och blev mig så vän
Tänkte att du kan aldrig bli en främmande igen
Men ändå stack du till slut
Vet du är det försent att du ska vara bara en önskemål?




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 157 gånger
Publicerad 2015-10-21 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS