Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din spår..

Du med all din avstånd
Kommer inte försvinna
För, mitt hjärta alltid följer dig
Så länge är den full av din spår




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-10-21 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS