Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta fram!

Ta fram all din hat
Ta fram all din avstånd
Men detta jag kan lova dig
Kärleken kommer alltid fram




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 138 gånger
Publicerad 2015-10-21 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS