Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT DET GUD ÄR -OCH HAR LOVAT MÄNSKLIGHETEN

finns i Den helige Ande, som Han

sänt till Sina församlingar,


om de är byggda enligt

Guds vilja.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 90 gånger
Publicerad 2015-10-22 10:33



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sten V, det bär jag redan, inte Jesu kors, det bar Han själv, utan mitt: det Gud utvalt åt mig. Mvh/S-E
2015-10-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tag ditt kors och gå !
2015-10-22

    Lars Gullberg



Inte i Buddismens läror och inte i Koranen heller och inte några andra religioner heller

Så vad beträffar mänskligheten så verkar det som att inte hela mänskligheten på katolicismens tåg Sköld

Men då måste dom ju gå evigt förlorade i helvetets fasor och förbannelser

tvi vale för din dogm och din fanatism och kverulerande dravel

Det är tur att den inte har någon makt över oss människor längre

tack gode Gud för det

2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld