Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svagheten ,Paniken och rädslan


Ditt äckliga flin i mitt ansikte.

Sakta sakta kommer den, den känslan som gör att man tror att man kvävs.
Paniken.

Hur länge kommer jag orka?
Ska jag se ditt äckliga flin varje natt?

En trasig flicka med tom och sårad själ.
- Le flicka lilla, alla tror att du är stark, svik dem inte nu.

Sömnpiller.

Ser din mun när du flinar mig i ansiktet.
Flinet som slår mig hårt i ansiktet.
Din hand som tog vad den ville ha och visade ingen nåd.
Skriker, slår, river, sparkar.
Njöt du av min rädsla?

Skriker, vaknar upp, skakar.
Kallsvettig och rädd.

Mamma, snälla hjälp mig. Låt honom inte ta mig igen.




Fri vers av Collection
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-04-23 23:01



Bookmark and Share


  Bissen
Hemskt... Saknar ord... Starkt av dig att skriva...!
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Collection