Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Du skall inte dräpa". Den som tiger, samtycker.


ABORTFRÅGAN, TIGARNA OCH FÖRÖVARNA!

Den som tiger med vad den vet,

gör sig medskyldig med

förövarna:


därför är Sveriges samlade

predikantkår i många

fall, medskyldig


till landets utgjutande

av de oskyldigas

blod.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger
Publicerad 2015-10-23 10:04



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Hur ska du göra åt det då Sven ?

för inte tjänar det väl någonting på att kverulera i en poesisajt dagarna i enda

för det första så har det här ingenting med poesi att göra. Ja ungefär som att hänga upp tvätten på konsum

Här kommer inte ditt mässande att skapa några större opinionsbildningar iaf

Tack Gode Gud för det


2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld