Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS HAND

VAD ETT REDSKAP UTFÖR,

UTRÄTTAR, BEROR

INTE PÅ REDSKAPET,

UTAN PÅ HANDEN

SOM ANVÄNDER

DET: "INTE GENOM

NÅGON MÄNNISKAS STYRKA

ELLER KRAFT, SKALL

DET SKE, UTAN GENOM

MIN ANDE, SÄGER

HERREN SEBAOT".


DET HANDEN FÖRMÅR,

FÖRMÅR REDSKAPET.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-24 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld