Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÖSA INTE KRUT

SLÖSA INTE KRUT PÅ

DÖDA KRÅKOR, SA

GUD UNGEFÄR

TILL PROFETEN SAMUEL


NÄR HAN SÖRJDE ATT

SAUL HADE BLIVIT

OHÖRSAM MOT

GUD: "JAG HAR

FÖRKASTAT HONOM"

SA GUD TILL SAMUEL:


"SLUTA SÖRJ",

SLÖSA DITT KRUT..




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-24 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld