Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kostsamt


det kostar att leva
i ett distansförhållande
det kostar
om man vill ses
det mesta är dock gratis
men visst kostar det på
du har räknat ut
att det kostar för mycket
som om kärlek
kan räknas i pengar




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 401 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-24 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M