Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man från Gnesta

En man utifrån Gnesta
har köpt en flygbiljett.
Hans vänner är beresta,
det mesta har de sett.

En enkel till Jamaica
var det han letat fram.
"Nu fan ska de väl lajka
min bild på Instagram?".




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-26 19:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det där instagram, är det som Facebook ungefär? Texten var fin, nyskriven troligen och inte har du tagit mer än efter i ord, inte handling?
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå