Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PREDIKANTENS DILEMMA

OM JAG RESER LAND OCH

RIKE KRING, OCH

PREDIKAR: ATT


GUD ÄR SNÄLL, MEN

JESUS ÄR ÄNNU

SNÄLLARE,


DÅ SLIPPER JAG, SOM

DE FLESTA ORDETS

TJÄNARE I VÅRT

LAND,


BLI FÖRFÖLJD FÖR

ORDETS SKULL.


Upp. 1:9 "Jag Johannes,
er broder som med er har
del i bedrövelsen och riket
och uthålligheten i Jesus,

jag befann mig på den
ö som heter Patmos,

FÖR GUDS ORDS OCH JESU
VITTNESBÖRDS SKULL"




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 117 gånger
Publicerad 2015-10-24 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld