Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen



Den exploderar
av sin egen kraft
Den lyser
upp
mörkret
Den
smälter
is




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-04-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP