Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES FOLK, FÅR UTAN HERDE!

MEDAN ORDETS TJÄNARE

VÄNTAR PÅ JESU

ÅTERKOMST,


SKALL DE FÖRST OCH

FRÄMST PREDIKA

ORDET, I TID

OCH OTID,


FÖR VÅRT VILSNA FOLK!

SOM ÄR SOM FÅR

UTAN HERDE.


Pauls: "Därför betygar jag för er,

nu i dag, att jag inte bär skuld

för någons blod, för jag har

inte UNDANDRAGIT mig, att för

er, predika allt Guds rådslut".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-25 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld