Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI FÅR VARA TACKSAMMA ATT GUD INTE SKICKAR NÅGON RÄKNING!

på solenergin, tänkte jag

när jag betalade in


oktober månads kostnad

för energi:


för el, olja och

bensin.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 78 gånger
Publicerad 2015-10-25 10:39



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Varde ljus ! och det vart ljust enligt "Elverket"
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld