Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämt blir skäms.

Jag brukade bruka,
Och missa ofta poängen i skämtet.

Jag brukade skämta,
Om dom som missa den riktiga poängen med livet.

Jag poängterade
att bruksanvisningen va ett skämt,
för att jag alltid missade något.

Jag skäms
För att mitt missbruk
Var utan poäng.




Fri vers av Johnny Stjärnström
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-25 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Stjärnström