Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS FÖRLÅTELSE!

Det finns ett kors, som

all världens synd

förlåter!


Som rymmer Fadershjärtats

hela, fulla kärleksflod:


som låter sonen, dottern

komma åter, om

brottet än är


ont förtal och

mord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 93 gånger
Publicerad 2015-10-26 09:30



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Modershjärtat Sven

och Gud är en hon

Och du är en man




2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld