Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygförbud

Imorgon är en annan dag
och kvar är du som är som jag
du utkämpar din lilla strid
i stora krigets svarta tid

Och änglarna, de flyger fort
de flyger mot allt som är stort
tänk om vi kunde be till Gud
att änglarna får flygförbud

Men ingen ängel stannar här
bland sorg och hat och hämdbegär
de glömmer allt vi hör och ser
har inte tid att lyssna mer

för änglarna, de flyger fort
och nu är kriget alltför stort
tänk om vi kunde be till Gud
att änglarna får flygförbud

För alla oss som står bredvid
har ingen ängel någon tid
de offrar aldrig vingarna
åt utslagna ur ringarna

nej änglarna, de flyger fort
det jävla kriget är för stort
och vi kan inte be till Gud
att änglarna får flygförbud




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-26 12:59



Bookmark and Share


  Robin V
Fint!
2015-12-09

  Maria Sundelin VIP
Förstår din känsla
Kramar
2015-10-26

  Popangelov VIP
Vi behöver våra änglar... bra diktat!
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP