Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spar

I nionde cirkeln, vid kanten
till avgrundens gäspande hål

Där vaggar den sparade slanten
och kramar sig själv med ett vrål




Bunden vers (Rim) av J. Karlsson
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-26 15:42



Bookmark and Share


    Anaisa
Mystisk bilder du målar upp;
en slant som kramar sig själv med ett vrål i nionde cirkeln, vid kanten till avgrundens gäspande hål. Låter läskigt.
Jag tycker den är skitbra.
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

J. Karlsson