Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har själv blivit mobbad och skrev denna text efter att jag tänkte på hur jag har haft det förut och hur andra har det nu. nå mig på kik: abbeadel3 eller facebook: abbeadel eller nå mig på sms 0735513335


Mobbning

vet du hur det känns och vara mobbad?
när du bara sitter ensam och blir mobbad...
när alla kollar på dig som om du vore ingenting

vet du hur det känns och vara mobbad?
när du bara går ifred men ändå känner du knuffen av hat och av alla som mobbar.
vet du hur det känns när det fäller tårar varje dag när du ligger och sover för varje slag du fått, för varje knuff du fått, för varje svordomar du fått om din familj, för varje gång du blev mobbad, för varje gång någon snackar om viktigaste människan i ditt liv (Mamma) för varje gång du för skelning du får av lärarna oavsett om dem själva vet att du är mobbad.

vet du hur det känns när du vill ta livet av dig på grund av det?
vet du hur det känns när du håller i kniven och vill skära av ditt huvud pågrund av all skit du har i ditt liv och för varje gång jag säger det kommer bli bra men det blir aldrig bra.

vet du hur det känns att känna sig svag?
när någon säger något till dig men du vågar inte göra något på grund av att han är starkare än dig och du vill säga tillbaka men du vågar inte för att du är svag!.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Abbeabbe2
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-27 00:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, jag vet hur det känns.
Vuxna mobbar vuxna i Gävle.
2015-11-02

  Öknens Ros VIP
jag blev mobbad under min hela skoltid, jag har inte glömt hur illa de gjorde mig, till och med av lärare, så jag vet hur det känns. önskar dig bara väl och att det kommer bli bättre för dig.
2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Abbeabbe2

Senast publicerade
Rädsla
Mobbning
DRÖM
* Se alla