Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Rädsla…
Jag gråter blod.
Står ensam i en kärleksflod.
Ingen vet var jag är, ingen bryr sej ingen hör.
Ingen vet vad fan jag gör.
Att alltid se vad som händer,
Och inte vet snart vad världen vänder.
Alltid ledsen, alltid sur
Vad ska jag göra? Gud snälla säg hur.
Rosor med taggar, rosor med blad.
Orkar inte va med dag på dag.
När är det min tur? När är det jag?
När är det jag som gud tar?

Samhället förstörs varje gång vi tänker våra liv e baläsh
Alla bara tänker på att jaga cash
Snälla sluta klaga hata prata jaga
fatta livet är som en saga
“Man går genom hinder som att gå genom en dörr”
Tänk positivt, lev ditt liv, tänk inte på skiten andra gör,

för du kommer hamna i skit
knas blir dynamit
som spränger allt
Inga ängar bara asfalt
Livet här e svårt det gäller o va iskall
Ingen söt som socker här finns bara salt
Jag har en dröm att allting en dag ska bli bra, att en dag kunna se allting klart, men tills den dagen kommer, jag kommer alltid vara ett stolt förortsbarn.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Abbeabbe2
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-25 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abbeabbe2

Senast publicerade
Rädsla
Mobbning
DRÖM
* Se alla