Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄNG INTE IN DIG!

STÄNG INTE IN DIG

I DITT HUS!


med de gåvor Gud

gett Dig:


gå ut till människorna

och dela med Dig.


GUDS ORD: "NI HAR FÅTT

FÖR INTET, GE OCKSÅ

DÅ FÖR INTET".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-27 09:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld