Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma planet-olika världar

En dag
en natt

Tidlös evighet
Eller sekund av lycka

ett liv kan födas
död finnas

smärta ska höras
smärta lär tystas

samma planet
med olika världar
Vyscha mig sakta
I vår bräckliga trygghet





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-27 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP