Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES FÖRSVAR

liknar mannen som kastade bort

sina vinterkläder, när det

kom några dagars

töväder,


och stod där nästan naken

när kylan återkom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 87 gånger
Publicerad 2015-10-28 09:33



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
och dina texter liknar en isbit som frusit fast i en frysbox

2015-10-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Synd då att "frälsningsarmen" tillhörande "Guds soldater" gick i konkurs,och det är ju så bland de bokstavstroende att alla tolkar bokstäverna olika.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld