Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES FOLK, ETT SOVANDE FOLK!

SVERIGES FOLK

har inte blivit

varnade, för sin väg,

därför att väktarna,

Guds folk, sovit,


tillsammans med dem

de skulle väcka: och vem

behöver sovande

väktare?


De, om några, bör hålla sig vakna!

för att kunna utföra SIN

VÄKTARTJÄNST!

----

Jes. 62:6 "På dina

murar, har jag ställt

väktare; varken dag

eller natt får de

någonsin tystna".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 86 gånger
Publicerad 2015-10-28 09:37



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Jag har en fråga till
och den behöver jag inte heller
skriva ned

Du vet vad jag menar.

För du har ditt svar i bibeln
2015-10-28

  Onomatoprofet VIP
ja varför står du inte och vaktar asylboenden då, där behöver dom frivilliga väktare
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld