Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES FOLK, ETT SOMMARKLÄTT FOLK!

Sveriges folk är som barn som leker

klädda i tunna sommarkläder,

när vintern står för

dörren:


OFÖRBEREDDA!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-28 09:53



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
om det vore så väl, till en vägg kan man åtminstone säga - släng dig i väggen
2015-10-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja,synd å fråga en vägg
2015-10-28

    Lars Gullberg


Jag har också en fråga Sven.
den behöver jag inte ens skriva ned

Du vet vad jag menar. För det har du redan svaret på i bibeln
2015-10-28

  Onomatoprofet VIP
och vilka räknas som Sveriges folk om jag får fråga? De utvalda som du har ju inget att oroa sig för, för ni är ju utvalda så vad är problemet? Gud tar hand om sina utvalda eller?
asylboende är det Sveriges folk? tydligen inte. katoliker? ojojooj satans påhitt.nä. vilka är Sveriges folk då?
BARA NI SOM TYCKER ATT ABORT ÄR SLAKT???????????????????????????????
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld