Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser mig vacker

Du ser mig vacker
och världen spinner hel

lyckor över ljusa broar
som ropar mer 

Vi kan vara allt
som vi är och vi är
det vackraste i tiden nu
Hela världen, jag och du

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-11 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert
Mvh annokas
2016-02-03

  Peter Kohlm VIP
Precis så ska det vara.
2015-11-13

  Gunnar Asp
Det är vackert så....
2015-11-11

  prinscess VIP
vad vackert
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP