Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tända ögon spänner sig i mörkret. Lyssna. Hör min närvaro. Överlever du(?). Tina upp eller ta emot.)


Oskuld

Dold av dimma. Stå upp så kommer du att se,
stunden som går iväg igen.
Det gör ont att lämna dig ikväll, för jag måste ändå sova
, ensam.




Fri vers (Fri form) av Sinsson
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-28 21:59



Bookmark and Share


    Death to birth
Jag blir mållös för att det är så fint.
Du har sådana otroliga dikter!
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sinsson
Sinsson