Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTERMÄLE, EFTER EN GUDSMAN

EFTERMÄLE, EFTER EN

GUDSMAN SOM DOG

I KILAFORS, FÖR

NÅGRA ÅR

SEN:

Du hade en nött Bibel, nötta skor,

nötta byxknän och en nött

kolportörsväska,


men Ditt hjärta

var av guld.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 128 gånger
Publicerad 2015-10-29 09:55



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Finns det andligt bijouteri för det är det du försöker pracka på "folket"
2015-10-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Du får kalvstek i himlen när du dött !
Joe Hill
2015-10-29

    Sven-Erik Sköld
Det står i Bibeln om andligt guld, silver och ädla stenar som byggnadsmaterial när det gäller Guds rike. Mvh/S-E
2015-10-29

    Lars Gullberg


Hade han ej varit en Gudsman hade hans hjärta aldrig varit av Guld....
2015-10-29

    Sven-Erik Sköld
Gudsmannen/kvinnan är hängiven Gud. Mvh S-E
2015-10-29

    Lars Gullberg
Vad skiljer en Gudsman från en vanlig man Sven ?


2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld