Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU ORD OM ORMYNGEL, ESSPINGAR, OCH DERAS TAL

Matt. 12:34-36 "Ni huggormsyngel, hur skall
ni kunna tala något gott, då ni själva är onda?
Vad hjärtat är fullt av, det talar ju munnen.

En god människa bär ur sitt goda förråd fram
vad gott är, och en ond människa bär ur sitt onda
förråd fram vad ont är.

Men jag säger eder, att för vart fåfängligt ord som
människorna tala skall de göra räkenskap på
domens dag.…"

--

Ja, vad kan man som människa säga om detta?
Ingenting, då JESUS är en högst behörig lärare.
En Mästare!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 305 gånger
Publicerad 2015-10-29 20:04



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Så är det,så här är det ! att så fort det kommer en ordsvärm av förståndigt adekvata frågeställningar,då sätter Sköld upp en sköld.
2015-10-30

  Onomatoprofet VIP
han skulle säkert sova gott om det inte var för hans oro för SVERIGES FOLK, ETT SOVANDE FOLK. nån måste va vaken om nätterna och se till att vi inte blir attackerade av ISIL trupperna som stormar in från alla håll och.... jag ger upp, han svara ändå aldrig
2015-10-30

    Lars Gullberg


Du är osårbar och en mur av Gudomlighet Sven det går helt enkelt inte att forcera din Sköld

Allt av ondo stoppar du vid grind med dina bibelcitat

Du måste sova oerhört gott i ditt himmelrike
2015-10-29

  Onomatoprofet VIP
Varför säger du det du säger om man inte ska säga nånting kan man undra....
2015-10-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
BEEEEEEHOOOOLD ! Saaatana, crimine ab uno disce omnes....
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld