Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bok blir läst

, lyser bokstavligen upp
bland alla skärmar, mobiler och lurar

Det är som alltid ett anonymt sällskap som bara slumpen kunna sammanföra
Idag dirigeras dock blickriktningar
-är en frappant skönhet som stör
en som lyser oavsett läggning och ens tycke
Det är hen som håller boken
men det är själva läsningen som bländar så




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-30 09:00



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det ligger mycket sanning i det.
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP