Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄVEN JIMMY ÅKESSON

JONA KOM TILL NINEVE MED

GUDS DOMSORD, OCH

ALLA ROPADE TILL

GUD:


OM HANS FÖRBARMADE: BÅDE

MÄNNISKOR OCH DJUR, OCH

ALLTSÅ ÄVEN DÅ ÅKESSON,

OM HAN FUNNITS DÄR.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 173 gånger
Publicerad 2015-10-30 10:44



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
det är många frågetecken som du behöver räta ut, det är DAGENS sanning
2015-10-30

    Sven-Erik Sköld
Läs exempelvis tidningen Dagen så rätas frågetecknet ut. Mvh/S-E
2015-10-30

    Lars Gullberg
?????????????
2015-10-30

  Onomatoprofet VIP
Que?
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld