Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som skiftar

När solen sakta skalar bort den vita snön från det morgontrötta gräset med sina varma strålar, då är det vår.

När blommorna har vaknat från sin djupa dvala och sträcker sig mot den blåa himlen, då är det sommar.

När det gröna lövet skiftar färg och med hjälp av vindens händer målar landskapet med dess orangebruna nyanser, då är det höst.

När den kalla och vita snön återvänder till oss och lägger sig som ett täcke över den trötta naturen, då är det vinter.

När det gamla året har nått sitt slut och lämnar oss i mörker, då tar det yngre året över och välkomnar oss in i ljuset.




Övriga genrer av SpitfireZ
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-30 14:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivit om de olika årstiderna.

Fastnade speciellt för det sista stycket.
2015-10-30

  Amari
Alla årstider kan ge glädje och ljus, och vackra är de alla, de dagar de vaknat på sin bästa sida, precis som vem som helst...
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ