Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterby (haiku)

fotsteg på betong
en kvast som sopar kvistar
röster, andra språk

man växlar ett ord
betalar för tjänsterna
jag är främlingen

morgonens skugga
har samma temperatur
som vågorna här

stormen städade
men badarna är kvar bland
trasigt på stranden

ränder av turkos
cobolt och ultramarin
vita hus omkring

en äldre man bär
sin kropp med sina axlar
som en tung klänning

sov ut i slät säng
mäter styrka med vågor
slipas ner allt mer

min hud blir mjuk som
persikan jag äter nu
sväljer sött och salt




Bunden vers (Haiku) av Sara Maria
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-30 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Maria