Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄX UPP, HÅNARE!

JESUS: "Ge inte det heliga åt hundarna och kasta inte

era pärlor (dyrbarheter) för svinen. De trampar

ner dem och vänder sig om och sliter

sönder er."


VAD ÄR DET FÖR PÄRLOR? FÖR DYRBARHETER,

SOM VI - JESU LÄRJUNGAR - INTE SKALL

KASTA FÖR HUNDAR OCH GRISAR?!


GUDS ORD, SOM SKALL RÄDDA

VÅRA EVIGA SJÄLAR:


UNDAN SATAN OCH

HANS EVIGA

RIKE.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-31 08:37



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I fortsätter med edra hot om straffdom o eviga förbannelser ser jag
i anstiftan och stämpling till olaga hot.
Sionismens plutokrater som köpt och bedragit sig upp....
2015-10-31

  Onomatoprofet VIP
hånare? vilka är det?

ja, en del växer aldrig upp, de vill heller va barn livet ut
2015-10-31

  Hanna Mari Wallin
så sant!
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld